Cornelia unfiltered- Episode 25- Till minne av 9/11
25. Till minne av den 11 september 2001. Bush krig mot terrorismen, vem skapade den fundamentala islamismen och vilken roll spelar Sverige?

Trump anklagar Hillary Clinton och Obama för att ha skapat terrorismen och hade absolut ingen koll på protokollet när han besökte Drottning Elisabeth på Buckingham Palace eller så hade han faktiskt det?

Vad menar Trump när han pratar om stormen och vad stod det egentligen i kuverten som delades ut på George H.W Bush begravning 2018? Har statliga Postkodlotteriet och SIDA använts för att muta Hillary Clinton via Clinton Foundation?

https://rumble.com/v1jjhys-cornelia-unfiltered-episode-25-till-minne-av-911.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post