Cornelia unfiltered official
Nu har jag startat en ny Youtube kanal:

❤️ Cornelia unfiltered official ❤️

och släppt premiäravsnittet i serien:

Cornelia unfiltered HIGHLIGHTS

Ett lite flexiblare format där jag kommer dela kortare videos med tankar, nyheter, debunka fake news eller beröra specifika händelser.

Jag kommer fortsätta med mina lite längre research episoder som jag släpper en gång per vecka på Rumble och MSGAs Youtubekanal. Den kanalen har nu 2/3 strikes och 16 episoder på MSGAs kanal är nedtagna av YT. Min förra Cornelia unfiltered Youtubekanal togs ner i som helhet utan förvarning när jag hade släppt episode 25 ”Till minne av 9/11” men jag hoppas på mindre censur nu när Trump Mr, Boss man fått både sin Youtubekanal och FB konto återställda 🙏

https://youtube.com/@corneliaunfilteredofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post