Cornelia unfiltered- Episode 27- Hold the line and stand your ground patriots
27. Upp med sköldarna och håll linjen digitala soldater för nu kommer stormen. Vi står stadiga och kämpar emot den stora pushen för globalisternas agenda the great reset och Agenda 2030 genom att exponera deras agenda och dela sanningen. Deras största fruktan är en medvetet medveten och upplyst befolkning därför ger vi inte upp nu när vi är på mållinjen i jordens genom tiderna största stingoperationsbaserade folkbildningsprojekt. Drain the swamp!

#NCSWIC #WWG1WGA #DARKTOLIGHT

https://rumble.com/v1klu1r-cornelia-unfiltered-episode-27-hold-the-line-and-stand-your-ground-patriots.html

Steve Bannons eldiga föreläsning ”Defeat the great reset:”

Sång från Warroom med Miles Young:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post